Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mona trivs med livet i husvagn

 
Folk
Visa alla artiklar

”Vi slappar ganska mycket när vi är här”, säger Mona Björklund från Köping. Hon och maken har husvagnen på campingen för 26:e året i rad.

Annons

Siv Stefansson är en duvunge på Malmön om man jämför med Mona. Siv och hennes man är här för tredje året och har i år fått flytta upp till ”gräddhyllan” som det kallas, området intill receptionen.

– Vi var båtfolk förut, vi hade båt i 28 år, och var mycket i skärgården på somrarna. Men sedan när vi blev lite äldre så blev det enklare att vara i husvagnen.

Saknar ni sjön?– Det är väl lite till och från. Jag tycker att det är lika skönt här. Vi kan ju bada här också, och fiskar även en hel del.

Och så har de tagit hand om den lilla katten som de döpt till Karin också.

– Hon sprang omkring här när vi flyttat hit och drog sig till oss. Vi pratade med hennes ägare och kom överens om att vi skulle ta över henne. Så nu är hon här på sommaren och hemma i Köping resten av året, säger Siv.

Läs mer på Nära i Bbl/At den 27 juli.