Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mina surt förvärvade skattepengar räcker inte

Jag är rädd när jag läser om att papperslösa i Sverige får gratis vård. Rädd för att mina surt förvärvade skattepengar inte ska räcka till mig och mina föräldrar på ålderns höst, att vi måste jobba mycket längre än till 65 för att våra skattepengar tagit slut, att skolan och barnomsorgen får det mycket sämre än det är i dag, kanske till och med måste privatiseras helt eftersom skattepengen inte räcker till. Det är pengar som vi har arbetat oss till.

Jag tror att om man har rent mjöl i påsen när man kommer hit så behöver man inte dölja sin identitet eller gömma sig. Annars kan ju vi svenskar också kasta våra identiteter och strunta i att betala för oss när vi behöver vård.

För tyvärr kan det bli så att ryktet sprids om hur bra det är i Sverige med gratis vård och tandvård om man är papperslös. Vilket gör att fel personer kommer att utnyttja möjligheten till gratis vård.

Skattebetalare med giltigt ID

Arboga

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel