Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Matnyttigt program blev rätt för Emma

Artikel 40 av 300
Folk
Visa alla artiklar

Emma Risberg valde hotell- och restaurangprogrammet för att hon gillar att laga mat och jobba med människor.

Annons

Det är Emmas tredje månad på Ullvigymnasiets hotell- och restaurangprogram. hon håller på med sin första praktikperiod i serveringen på Culinaren på Folkets hus. Därefter väntar praktik i kallköket där efterrätterna blir till, och sedan i varmköket. Bakningen sker i kök på Ullvigymnasiet. Förresten är kakorna, de med choklad i som bjuds till kaffet, gjorda där och får mer än godkänt av oss.

Emma är övertygad om att hon har valt rätt program. Hon säger det med ett stort leende. I branschen vill hon jobba sen. Kanske inom servering, så känns det i alla fall nu, och gärna någon annanstans än i Köping.

–Göteborg vore kul.

Läs mer om Emmas Risberg på Bbl/AT den 1 november.