Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Matnyttigt program blev rätt för Emma

 
Folk
Visa alla artiklar

Emma Risberg valde hotell- och restaurangprogrammet för att hon gillar att laga mat och jobba med människor.

Annons

Det är Emmas tredje månad på Ullvigymnasiets hotell- och restaurangprogram. hon håller på med sin första praktikperiod i serveringen på Culinaren på Folkets hus. Därefter väntar praktik i kallköket där efterrätterna blir till, och sedan i varmköket. Bakningen sker i kök på Ullvigymnasiet. Förresten är kakorna, de med choklad i som bjuds till kaffet, gjorda där och får mer än godkänt av oss.

Emma är övertygad om att hon har valt rätt program. Hon säger det med ett stort leende. I branschen vill hon jobba sen. Kanske inom servering, så känns det i alla fall nu, och gärna någon annanstans än i Köping.

–Göteborg vore kul.

Läs mer om Emmas Risberg på Bbl/AT den 1 november.