Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Många höstfärger i månadens inskickade läsarbilder

 
Månadens bild
Visa alla artiklar

En månad till har passerat och nu går vi in i den mörka höstmånaden november. Kerstin Malmström från Lunger utanför Arboga, skickade in förra månadens bästa bild och belönas med tre Trisslotter.

Annons

Var med och tävla i Månadens bild du också!

I bildspelet kan du se samtliga inskickade bilder under oktober månad:

Oktober månad har passerat och så också de flesta färgerna i naturen. Det märktes på de inskickade bilderna att den enorma färgprakten under hösten är populär att föreviga.

Vinnarbilden är tagen i början av månaden och då hade inte den mest intensiva färgprakten brutit ut.

Kerstin Malmström är kvinnan bakom bilden och hon har fotat ett härligt motiv vid Hjälmaren.

Att bilden blev så bra har hon det speciella vädret att tacka för.

– Bilden är tagen vid Hjälmaren i Lunger den 6 oktober klockan 16.47. Det var riktigt mörkt på himlen men så trängde solen fram och det blev ett speciellt ljus. Lite senare kom regnet och även en regnbåge, berättar Kerstin om sin bild.

Det syns också på stenarna att det är väldigt lågt vattenstånd i Hjälmaren. Just den här dagen låg vattenytan på 21,55 meter över havsnivå och det är bland det lägsta i år. Nu i november har nivån stigit med fem centimeter.

– Jag älskar att ta kort när jag är ute i naturen, säger hon.

Vad använder du för kamera?

– Jag har inte en kamera, utan bilderna tar jag med min iphone 5S. Det blir bra även med den.

För oktober månads bästa bild premieras Kerstin med tre Trisslotter.

November månads tävling är förstås redan igång och nu är det Din tur att skicka in och tävla om månadens bästa bild. Klicka på den HÄR länken och ladda upp din bästa bild från november. När du följer länken får du all information om tävlingen.