Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Månadens bild: Ta chansen och skicka in dina bästa novembermotiv

 
Månadens bild
Visa alla artiklar

November månad närmar sig sitt slut och därmed också chansen att skicka in bilder till ”Månadens bild-tävling” hos Bärgslagsbladet/Arboga Tidning. Gå in på bblat.se och ladda upp lite sköna höstbilder och du har chans att vinna tre trisslotter.

Novembervädret har kanske inte lockat så väldigt många till fotoäventyr med sin kamera, men det går utmärkt att fota även när solen lyser med sin frånvaro. Monica Litz bild på domherren är ett bra exempel på det.

Bilden har hon skickat in för några dagar sedan genom att ladda upp den på vår hemsida bblat.se. Gör det du med via DEN HÄR LÄNKEN och du har möjlighet att vinna tre trisslotter. Vår jury går igenom månadens skörd av bilder första dagarna i december och bland de inskickade utser vi en vinnare.

Skickar du in bidrag till tävlingen har du också chansen att få bilden publicerad, både i papperstidningen och på nätet.

Välkommen med ditt bidrag!