Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Månadens bild: Stefan grejade segern med en riktig actionbild

 
Månadens bild
Visa alla artiklar

För några månader sedan var det en stämningsfull bild vid Arbogaån som tog hem priset. Den här gången har Stefan Pettersson varit i rallyskogen och då fastnade en fartig WRC2-bil på minneskortet. ”Men det var inte mycket snö när Svenska rallyt avgjordes”, säger Stefan Pettersson.

Stefan Pettersson gillar att fotografera och motorsport är ett stort intresse. Han körde själv rallytävlingar, oftast med syster Lena i kartläsarstolen.

– För 20 år sedan körde jag själv Svenska rallyt, men då med pappa Lars Olov i högerstolen eftersom Lena inte hade körkort, säger Stefan.

En krasch och skada på nacken satte stopp för rallykarriären, men i stället har han följt sporten genom kamerasökaren.

– Det är kul att hålla kontakten med folk inom rallyvärlden och dessutom kombinera med fotointresset, berättar han.

För några veckor sedan kördes det svenska VM-rallyt i Värmland och Stefan var på plats, precis som han varit de sju-åtta senaste åren.

– Men snön saknades verkligen. Nu blev det som en sommartävling med grussprut. Förra året var det snö ända upp till midjan.

Stefans vinnarbild är på norska ekipaget med Mads Östberg och Torstein Eriksen. De två vann WRC 2-klassen, den närmast under den vassaste klassen.

Förstapriset i tävlingen "Månadens bild" är tre trisslotter. Du som har ett fotointresse kan också vinna trisslotter genom att skicka in bilder VIA DEN HÄR LÄNKEN. Klicka så kommer du till formuläret.