Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Månadens bild: Monica Litz tar hem andra raka segern med en skön sparvhöksbild

 
Månadens bild
Visa alla artiklar

Under sommaren har vi fått in en rad bilder och Köpingsbon Monica Litz slår till med ett riktigt kanonskott under augusti. Emil Karpfs bild på fiskande dottern tar hem priset för juli.

Annons

I juni var det en dansande duva hemma i trädgården i Köping, som såg till att Monica belönades med tre trisslotter.

Under sommaren har det kommit in ett antal bilder och det är förstås svårt att gå förbi Monicas fantastiska bild på sparvhöken, som ser ut att vinka med en fot. Utan tvekan ett mycket bra foto som går hem hos bildjuryn på Bärgslagsbladet/Arboga Tidning och tar hem tävlingen för augusti.

Juli månads vinnare blev Emil Karpf, som med sin ödesmättade bild på sin fiskande dotter, också tar hem tre trisslotter.

– Tove och jag var i Riddarhyttan och fiskade, men vi fick inte ett enda napp. Vi har inte fått upp en enda fisk i år, säger Emil Karpf, som är bosatt i Köping.

Bilden på sjuåriga dottern tog han med mobilen.

– Jag har även en systemkamera, men den var inte med när vi åkte på fisketuren, säger han.

Ta chansen och ladda upp dina bästa bilder. Det kan vara från i somras, eller alldeles nytagna bilder. I potten finns tre trisslotter till månadens bästa bild, som väljs ut av Bärgslagsbladet/Arboga Tidnings jury.

Via den HÄR LÄNKEN kan du ladda upp dina bilder.