Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Månadens bild – en färgsprakande fest för fjärilar

 
Månadens bild
Visa alla artiklar

Juni månads bildtema var festligt. Det går att tolka på det sätt man vill, och bilderna vi fått in föreställer natur och djur, och färgstarkt läppstift. Vinnaren har fått till en bild med riktigt festliga färger, med en hel massa fjärilar som festar på en blomma.

Annons

Stefan Pettersson heter fotografen som inte går ut på skogspromenad utan sin kamera. Tack vare bilden är han nu tre trisslotter rikare.

– Jag brukar ofta vara ute vid Tjurlången och fotografera. Plötsligt fick jag syn på den här blomman med alla fjärilar, jag har aldrig sett så många på en blomma förut, säger Stefan, som alltså snabbt tog upp sin kamera och knäppte den vinnande bilden.

Blomman kan möjligen vara en rallarros, tror Stefan.

– Jag är inte så bra på det där med blommor, och det är nog olika sorts fjärilar, säger han.

Stefan jobbar som tidningsbud på nätterna och har då tid att fotografera på dagarna.

– Det är skönt att komma ut och få lite motion och kombinera med mitt intresse samtidigt, säger han.

Stefan berättar att han brukar fotografera natur och motorsport.

– Jag har två Nikon-kameror, och har alltid hållit på med fotografering. Det är roligt när ens foton uppmärksammas, säger han.

Ta chansen att vinna tre trisslotter!

Du kan också vinna tre trisslotter genom att vara med och skicka in en bild. I juli har vi temat harmoni. Du bestämmer själv hur du tolkar temat, men skriv gärna några rader om din bild. Tävlingsregler hittar du HÄR och kom ihåg att det är en bild per månad och fotograf som gäller. Bilden behöver inte vara tagen samma månad som tävlingen är, men det ska vara du som tagit bilden.

Här kan du se fler inskickade bilder i juni: