Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Malin är helt opryd när hon håller i erotikpartyn

 
Folk
Visa alla artiklar

Det första partyt var ett akutparty

Annons

Skilsmässan blev en vändpunkt för Malin Berntzen. Förutom ett helt nytt liv gav hon sig även in på en helt ny karriär. Till vardags har Malin ett kontorsjobb på ett idrottsförbund, men på helger jobbar hon som säljare och håller i erotikpartyn. Det har hon hållit på med i ett år.

Hon hade länge känt att det skulle vara kul att göra något sådant. Flera av hennes kompisar sålde ju andra typer av produkter som till exempel hudvård och barnkläder. Så en dag bestämde hon sig.

– Jag och min syster skiljde oss samtidigt. Vi ville ha ett skilsmässoparty.

På det viset kom hon i kontakt med Husmusen, företaget där hon nu jobbar.

Efter att ha hållit i ett party hemma hos sin syster och ett hos sig själv var det dags att ge sig ut bland främlingar.

– Mitt första party var ett akutparty, säger Malin med ett skratt.

– Det var bra för jag hann inte bli nervös. Det var mitt bästa party, vilket härligt gäng!

På det partyt hade Malin både killar och tjejer. Och så har det fortsatt vara. Och det tycker Malin bara är kul.

Hon berättar om att det blir intimt när festdeltagarna berättar om sina känslor och problem, men hon är tydlig med att det aldrig får bli porrigt.

– Det får aldrig bli ett sexparty!

Jag berättar för Malin om den senaste möhippan jag var på. Då var där en säljare som visade en mängd saker. Allt från roliga stekpannor till sexiga underkläder och mer vågade saker.

Och visst blev det en hel del fnitter när vi kompisar satt där med brudens familj, både mormödrar och barnbarn.

Jag minns att jag hörde ”en sån har jag redan” av en glad dam som satt i andra hörnet av soffan, och plötsligt bryter ett glatt tjatter ut bland oss tjejer.

Malin berättar att hon själv aldrig blir generad.

– Jag är totalt opryd.

Men hon berättar att det hänt någon gång att folk som inte vet om att det kommer en säljare kanske blir lite röda om kinderna.

Malin är väldigt öppen om jobbet som säljare. Både på hennes dagjobb och privat vet folk om att Malin håller i erotikpartyn.

– Det är klart att jag säger det.

Malin har två barn, en son på 14 år och en femårig dotter. Malin har berättat för sonen och han har inga problem med det.

– Jag har valt att det inte ska vara hysh-hysh. Sex ska aldrig vara tabu. Han ska aldrig känna att jag blir generad även om han blir det, säger Malin med ett leende.

Dottern har Malin inte berättat för. Det finns inget behov för det i dagsläget.

– Fortsätter jag med det här när hon blir större kommer självklart hon också att få veta.