Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lär dig allt om internet på biblioteket i Arboga

Onsdagen den 11 oktober är alla välkomna till biblioteket i Arboga för att lära sig mer om hur man hänger med i informationsflödet på nätet.

Mellan klockan 13.00 och 17.00 håller Arboga bibliotek i en fullspäckad eftermiddag för alla som vill lära sig att hänga med i det digitala flödet.

Bibliotekets personal kommer att visa hur man kan söka efter information på kommunens hemsida. De kommer också att visa hur man kan använda sig av bibliotekets digitala tjänster som e-böcker och e-ljudböcker.

Arbogas släktforskare visar vilka möjligheter som nätet ger alla som vill gräva i sina familjers historia.

Arboga Tidning finns också på plats i biblioteket från klockan 14.00 och demonstrerar hur man läser Arboga Tidnings e-tidning och övriga digitala tjänster på bblat.se.

Eftermiddagen avslutas med en it-verkstad. Där är besökare som vill ha tips på hur de ska komma igång med tekniken välkomna att ta med sig sina egna surfplattor, datorer eller telefoner. Det går också bra att testa sig fram på bibliotekets datorer.

Biblioteket bjuder alla de som vill lära sig mer om internet och teknik på kaffe.