Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Studenter ska klura åt Kungsörs plast

I går hade Kungsörs plast besök av ett 50-tal studenter från Kungliga tekniska högskolan, KTH. Studenterna gick rundvandring på fabriken och fick utmanande uppdrag där det gäller att komma med idéer till lösningar som kan hjälpa företaget.

Annons
Studiebesök. Studenter från KTH:s civilingenjörsprogram med inriktning industriell design gjorde i går ett studiebesök på Kungsörs plast. Mathilda Rydstedt Hopstadius (till vänster) läser fjärde året på sin utbildning och ställer här en fråga till Johan Abrahamsson som arbetar med research och utveckling på företaget.

– Att besöka ett förhållandevis litet företag som Kungsörs plast är både intressant och lärorikt för studenterna. Här får vi vara mitt i verksamheten och träffa både företagsledning, specialister och maskinskötare, säger Carl Michael Johannesson som är ansvarig för civilingenjörsinriktingen industriell design på KTH.

I går var fjärde gången som KTH-elever från den inriktningen besökte Kungsörs plast. Besöket är en del av en studieresa och ger studenterna en nyttig kontakt med näringslivet.

Läs mer i onsdagens Bärgslagsbladet/Arboga Tidning

Annons