Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rykande het Lena PHhemlig gäst på Getrag

Getrags festkväll när 700 anställda slog klackarna i taket fick sin höjdpunkt när kvällens överraskning Lena PH tog plats på scenen och nära nog fick verkstadstaket att lyfta sig...

Annons
Hemliga gästen på Getrag var en av Sveriges mest kända artister: Lena PH.

Getrag All Wheel Drive bjöd på fredagskväll upp till fest, inne på verkstadsgolvet, där produktionstakten normalt sett är hög - så hög att Getragledningen ville fira detta med en stor brakfest.

På gästlistan: de drygt 700 anställda som till vardags jobbar på Getrag All Wheel Drive. Arbetskläderna och skyddskorna hade bytits ut mot festkläder och röda mattan hade rullats ut in till festlokalen.

Verkstaden var kvällen till ära upplyst av neonlampor och i ena änden stod baren och i andra en stor scen. Däremellan långa långbord, uppdukade med god mat och dryck.

Stämmingen var på topp bland gästerna, som vid 21-tiden hade samlats framför scenen och väntade förväntasfullt på den hemliga artist som skulle uppträda för kvällen. Framme vid scenen spekuleras det om vem den hemliga artisten är. En del gissade på Kicki Danielsson, några andra hoppas på Carola.

Men när Lena PH strax efter 21.00 klev upp på scenen blev ingen besviken och hon möttes av jubel och glada miner. Lena PH med band rev av ett 40 minuter långt, fartfyllt gig. ”Dansa i neon”, ”Det gör ont” och hela pärlbandet med Lena PH-hitar radas upp och det blir en härlig kväll med fin stämning i publiken. Längst framme vid scenen är det trångt,alla vill komma så nära som möjligt.

Förutom kvällens konsert fanns en rad olika aktiviter de anställda kunde ta del av: varför inte "leka Lena PH" och riva några karaokelåtar själv inför arbetskamraterna. Vissa tog en tur på den mekaniska tjur som fanns uppställd i lokalen. Andra mätte styrkan mot arbetskamraterna genom att slå med en slägga allt vad dom orkade på highstrikern.

Festligheterna hade knappt börjat när undertecknade lämnade festligheterna nere på Getrag.

Bastian Schall provar styrkan med släggan.
Annons