Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Populär finalpå sportlovet

Isdiscot i en nedsläckt ishall blev en lyckad avslutning på sportlovsveckans aktiviteter. Som mest var det ett 100-tal barn på isen samtidigt.

Annons
Isdiscot i fredags kväll blev en uppskattad avslutning på sportlovet. Som mest var det omkring 100 barn på isen samtidigt.

Årets sportlov är över för den här gången, i varje fall för ungdomarna i Köping. Och de har inte behövt lida brist på aktiviteter.

Under veckan har kultur och fritid, tillsammans med andra aktörer, sett till att det funnits en hel del roliga saker att göra för den som vill.

Veckan rundades i fredags kväll av med ett isdisco i ishallen, ett arrangemang som anordnades tillsammans med Köping Hockey.

Isdiscot var ett mycket lyckat och populärt inslag för alla som tagit sig till ishallen. Skillnaden mellan ett vanligt disco och isdisco är att deltagarna får snöra på sig skridskor istället för dansskorna och ha en hjälm på huvudet.

Ishallen var nedsläckt och arrangörerna hade placerat ut discolampor runt rinken och ur högtalarna pumpade dansmusiken. Under kvällen bjöds det även på en och annan tryckare.

Som mest var det ett drygt 100-tal barn från årskurs ett till fem ute på isen samtidigt. De åkte runt i rinken varv efter varv och några passade på att leka jagis.

Läs mer i måndagens Bärgslagsbladet/Arboga Tidning.

Isdiscot i fredags kväll blev en uppskattad avslutning på sportlovet.
Isa Söder och Johanna Ulfves dansade på isen.
Ishallen var nedsläckt och arrangörerna hade placerat ut discolampor runt rinken och ur högtalarna pumpade dansmusiken.
Ida Stenberg och Erika Hagström Berglund tog en svängom på isen.
Noel Wiljebrand gör en jubelgest på isen.
Annons