Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Med KöpingssonenJonas i Los Angeles

I julas kunde Bbl/AT berätta om Köpingssonen Jonas Hallbergs spännande projekt – en tv-serie i tv3 om hans liv som stylist. I kväll 22.00 visas första programmet i en serie om åtta.

Annons
Jonas Hallberg med två av de gäddor som pimplades upp när en del av scenerna till tv-programmet spelades in i Västra Skedvi.

När Bbl/AT:s Karl David Englund träffade Jonas Hallberg i julas var det fortfarande mycket som inte fick avslöjas om serien. Det gjordes en hel del inspelningar i Västra Skedvi, där Jonas bror Jens har en stuga.

 – Tittarna kommer att få träffa mig i både jobbsituationer och privat. I huvudsak från mitt liv i Los Angeles, men en liten del kommer även att vara här ifrån Köping, sa han i reportaget utan att kunna gå in på närmare detaljer i produktionen.

Vi vet dock att det borrades hål i isen och pimplades under besöket i Köping, där tv-inspelningarna utgick från Jonas bror Jens stuga i Västra Skedvi.

– Det var kul, vi fick totalt fem stora gäddor, men det återstår att se om det kommer med i serien eller om det bara var privat, sa Jonas och skrattade.

Annons