Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vårdanställda i Arboga: Behandla oss inte som paket!

Annons
När ska ledningen i Rådhuset ta sitt ansvar, undrar vårdanställda.Foto: Janerik Henriksson/TT

Dags att granska ledningen inom vård och omsorg i Arboga kommun. När ska man börja lyssna på oss som är ute i verksamheten dagligen inom vård och omsorg i Arboga kommun? När ska ledningen ta sitt ansvar?

De ska förebygga psykisk ohälsa och främja en god arbetsmiljö. Dessa saker brister man totalt i, vi är många som mår dåligt! Man flyttar runt på anställda som om de vore paket. När vi äntligen har känt oss sedda och bekräftade av vår "nya chef" väljer man att återigen dra undan matta för oss och vi faller fritt igen! Folk väljer att säga upp sig för att slippa må dåligt på jobbet. Man är inte rädd om sin personal alls. Och frågar man om det inte finns oro för uppsägningar får man svar "det står alla fritt att söka nytt jobb".

Var är vårt värde?

Man ger folk varningar utan saklig grund. Man vill att folk ska skriva på uppsägningar utan saklig grund. Man pratar om förtroende. Vi har inget förtroende för ledningen inom vård och omsorg! En uppmaning till er "ljusskygga" personer som sitter i Rådhuset: Det skulle vara klädsamt om ni klev ner från era höga hästar och visade lite empati och ödmjukhet för oss som dagligen gör allt och lite till för våra brukare i Arboga kommun. När ska personalen få må bra igen? Vi behövs och vi är viktiga.

Utan oss fungerar inte vård och omsorg i Arboga kommun. Ta hand om oss!

Många av de anställda inom vård och omsorg i Arboga kommun.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons