Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Var är förnuftet?

Annons

Jag blir mycket illa berörd när jag i torsdagens Bbl/AT läser om Hannu Pikkis öde och hur han behandlats av tekniska kontoret i samband med ansökan om parkeringstillstånd.

När man förstår att Hannus läkarintyg mer än väl uppfyller Transportstyrelsen kriterier för p-tillstånd ter sig tekniska kontorets bedömning än mer besynnerlig.

En liten portion sunt förnuft parat med en gnutta empati borde räcka för att ge Hannu det

p-tillstånd han innehaft under 35 år.

Att Hannu ute i trafiken är värnlös förstår varje sunt tänkande person. Kommunstyrelsen som är huvudman för tekniska kontoret borde omgående engagera sig i ärendet och återkalla avslagsbeslutet. Det kan väl inte vara socialdemokratisk politik att på detta sätt krossa den lilla livskvalité som en sjuk och värnlös människa fortfarande kan ha kvar?

Om kommunalrådet Salomonsson fortsätter att vara passiv så bör oppositionspartierna vinna många sympatisörer om man väljer att syna tekniska kontorets handläggning i sömmarna och låta förvaltningsledningen förstå att den fortfarande är en servicefunktion som till 100 procent betalas av skattemedel.

Att Hannu i högre instans får rätt borde vara ställt utom allt rimligt tvivel och därför är det också orimligt att Hannu under den skönaste årstiden på grund av ett felaktigt beslut förlorar så mycket av sin rörelsefrihet. Agera kommunstyrelsen!

Bekymrad medmänniska, Köping

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons