Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Våga vara som du är

Annons

Dagens skönhetsideal har skapat en stor utseendefixering bland ungdomar. Den har blivit extrem, på grund av alla sjuka skönhetsideal i media.

Många ungdomar är missnöjda med sitt utseende och vill se ut som någon person de ser upp till. Detta beteende orsakar stora problem, bland annat genom att normalviktiga ungdomar börjar träna för att gå ner i vikt, klär sig i sånt de egentligen inte trivs i eller något ännu mer extremt som plastikoperationer.

Varför är utseendet så viktigt för ungdomar? Ingen människa är perfekt. Alla människor är unika och vackra på sitt sätt. Detta är något som ungdomarna borde ta till sig och vara nöjda med sig själva i stället för att trycka ner sitt utseende genom att förändra det.

Jag är övertygad om att utseendefixering betraktas som helt normalt bland ungdomar i dag. De tänker inte på hur allvarligt detta egentligen är. Och det är också en anledning till att ungdomar börjar må dåligt i sig själva. Våga vara dig själv och se dig själv som en unik och vacker person!

En som vet, Köping

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons