Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Unga behöver mer pengar

Annons

Alla ungdomar i Köping och övriga Sverige tycker att studiebidraget är alldeles för litet. Hur ska pengarna kunna räcka när hela tiden allt bara blir dyrare?

Summan pengar är orimligt låg för det jobb eleverna lägger ner på sina studier, det är också en otroligt stor del av elevernas fritid som går åt till att göra skolarbeten.

Givetvis ska ungdomarna inte få en överdrivet stor summa, för de måste lära sig att hushålla och ta vara på pengarna för att förstå dess värde. Men det är inte speciellt lätt att kunna hushålla med pengar som bara räcker till de personliga behov dagens ungdomar faktiskt har. Det kan man inte ändra på, ungdomar är ungdomar och måste få ta vara på den dyrbara ungdomstiden.

Vilken människa mår bra psykiskt om man bara får känna att man inte har pengar, säga nej till olika nöjen och helt enkelt inte investera det som man faktiskt behöver i tonåren?

Satsa och gör det bättre för ungdomarna, låt dem komma ihåg sin ungdom som en bra tid utan ekonomiska problem. Det är faktiskt vi ungdomar som är Sveriges blivande framtid.

En fattig student, Köping

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons