Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Seppo svarar S om styret

Annons

Replik. Det stämmer S, jag har absolut ingen insyn i P7 eller tidigare majoritet, vilket ­vore märkligt om jag haft det (Bbl/At 15 oktober).

Jag är bara en invånare i Arboga som vill att Arboga ska styras på ett bra sätt som gör att det går bra för kommunen, både ekonomiskt och att vi har ordning och reda i Arboga vilket jag tycker P7 med M i spetsen ser ut att ha, än så länge i alla fall, de kan tydligen ge och ta i detta samarbete.

Det byggs en hel del, ­Kajen och Briabspåret är klart, det blev riktigt fint, det byggs ny förskola och ett nytt äldreboende även om det inte blev uppe på Tornet som jag hoppades på.

Det är alltid invånarna som får betala när de som är ansvariga för kommunen bestämmer något som ska betalas med skattepengar, det är då invånarna hoppas att de är försiktiga med just dessa medel.

Jag skrev även att jag tycker det kan vara för många kockar när det är dessa sju som fortsätter men vi får väl se hur det går.

När Gäddgården 1-bygget kostade 10 miljoner över ­beräknad kostnad så är det invånarna som får betala, politiker som fått ersättning för förlorad arbetsinkomst trots att det inte var rätt och när Kjell Söderström (S) har fått ersättning från år 2004 till årskiftet 17/18 så är det invånarna som fått betala. Invånarna får även betala när det utökas till sju arvoden för politiker och hoppas det utgår rätta arvoden till de som har rätt till det, om det sen är rätt eller fel att ­utöka med två arvoden kan jag inte svara på men skulle gärna få en förklaring om detta.

Jag skrev även att jag tycker det kan vara för många kockar när det är dessa sju som fortsätter men vi får väl se hur det går.

Visst kan det vara så att ­någon ordförande styr mot medlemmarnas vilja för egen vinnings skull fast då blir det kaos och det håller bara så länge tills det blir ett nytt årsmöte och då kan den ordföranden ryka från sin post.

Ni i S vet hur det kan vara i ett parti när det blåser stormar?

När ni kickade Bode och samarbetet med V, C och OP kollapsade så blev kontentan att de tog sina mandat och gick över till ett kommande P7, det priset ni fick betala då lider ni av fortfarande.

De tre partierna hade förtroende för Bode men inte S-styrelsen enligt Dan Karlsson.

Seppo Wickman

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons