Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Missnöjd med hyrläkare

Annons
Foto: TT

Jag går på Ullvi-Tuna vårdcentral och jag har gjort det i många år.

Jag har en mängd olika problem och det är mycket viktigt att jag har en läkare som tar sig tid att lyssna på mig och på hur jag mår.

Då jag flyttade hit så hade jag en familjeläkare som jag gick till och som jag var nöjd med. Då denne slutade så började man i samma veva med alla dessa hyrläkare. Jag blev listad hos en av dessa som tydligen skulle stanna på vårdcentralen för alltid, men jag var inte nöjd med denna läkare då han inte tog sig tid att lyssna på mig och på hur jag kände mig så nu är det så att jag går hos olika.

Jag har en mängd olika problem och det är mycket viktigt att jag har en läkare som tar sig tid att lyssna på mig och på hur jag mår. Vad jag har märkt med de flesta av dessa hyrläkare är att de inte vill att patienten ska komma till tals och tala om hur man känner sig alls, utan dom bara säger ”lyssna på mig, lyssna på mig”.

Man får liksom tjata och tjata på att hon/han ens ska skicka en på provtagningar. Och när man säger till denne att hon/han ska skicka svar på proverna, så gör de inte ens det. Ska det verk­ligen vara så?

Inte hjälper det att byta vårdcentral heller, för det är likadant överallt.

Patient på Ullvi-Tuna vårdcentral

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons