Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ludde inte välkommen

Annons

Växelvården på Nordlund plan 5 är en underbar plats för oss som behöver avlastning ibland. En underbar personal som gör allt för att vi boende ska ha det bra och trivas.

En bidragande orsak att öka trivseln, är att en i personalen har haft sin lilla hund med sig, inte för att få hundvakt utan för att glädja oss boende.

För oss som inte kan ha egen hund är gemenskapen med Ludde en stund för gos och kel. När denne lilla hund sätter upp sina framtassar på rullstolen och tittar med sina underbara ögon, då känns det ända in i hjärtat.

Men plötsligt en dag får Luddes matte besked om att hon inte får ta med honom till jobbet längre. Orsaken ska vara att hunden kan få för sig att försvara sin matte. Men det beror ju på vilken hund det är, knappast en liten hund som Ludde.

Alla vi boende blev mycket upprörda och hoppas att förbudet genast upphävs. En önskan som vi alla boende på Nordlunds växelvård har. Det finns ju dokumenterat att små husdjur bidrar till äldres mentala hälsa. Så snälla, låt oss få träffa Ludde!

Boende på Nordlund plan 5, Köping

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons