Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gå till polisen!

Annons

För att slutföra diskussionen om de eventuella trafikproblem kvälls- och nattetid i centrala

Arboga vill jag bara tillägga:

n Jag gav jag mig in i diskussionen då jag anser att det mest gnälls. Om invånare i Arboga har bevis för ”tävlingskörningar”, ”startlinjer” och de hastigheter som används vid Centrumleden, var då så snälla och lämna över fakta till polisen!

Det borde ligga på varje individs enskilda ansvar att rapportera lagbrott. Gör man det inte är saker svåra att lösa. Och gnäll

löser inte problem.

n Det finns tillåten trafik i andra centrala delar som alla får leva med oavsett vad de tycker. Ljudnivån anser jag inte är något annorlunda än för dem som bor vid Lidl, Ö eller på Jädersvägen.

Att vara ute kvälls- och nattetid är helt lagligt och det är nog så att tidigare generationer inte upplevt detta så mycket tidigare.

Därför anser jag att många unga förföljs helt i onödan och blir väldigt utpekade. Ljudnivåer i centrum kommer vi aldrig ifrån.

Förhoppningsvis stämmer inte alla ”tävlingsanklagelser” och om de gör det hoppas jag polisen gör mer kontroller. Självklart ska också ungdomarna tänka sig för hur de uppför sig och vilka tider på dygnet det är.

Att sova med öppet fönster innebär aldrig tystnad, oavsett var man bor.

Boende, Arboga

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons