Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bristerna i räddningstjänsten – Jag väntar fortfarande på svar

Annons
”Räddningstjänsten är en verksamhet som för oss innevånare är så viktig att de som leder den måste göra sitt yttersta för att garantera den bästa tänkbara kvalitén”, skriver Besviken kommuninnevånare.

Jag skrev i Bbl/At den 17 oktober en insändare om den dåligt skötta räddningstjänsten i Arboga där jag önskade svar av den nya ­politiska ledningen hur de avsåg att åtgärda påvisade brister.

Något svar här i tidningen har som sagt inte erhållits, inget annat svar heller för den delen och nu läser jag att det även är stora brister i Kungsör (Bbl/At den 28 november).

Hur kan ett kommunal­förbund agera så att en myndighet måste lägga skyddsstopp på delar av den verksamhet som förbundet ska driva och bara fortsätta som om inget har hänt?

Räddningstjänsten är en verksamhet som för oss innevånare är så viktig att de som leder den måste ­göra sitt yttersta för att garan­tera den bästa tänk­bara kvalitén. När så inte sker är det upp till respektive kommunledning att agera.

Om ni tror att mina frågor upphör om ni låter bli att svara så tar ni fel.

Så nu ställer jag än en gång önskan om att vi som bor och lever här i kommunerna som omfattas av kommunalförbundet snarast här i tidningen får en redo­visning av hur denna viktiga verksamhet ska åtgärdas.

Om ni tror att mina frågor upphör om ni låter bli att svara så tar ni fel, det är mycket bättre att vi för en kommunikation så vi får kunskap om vad vi kan förvänta oss och kan rösta därefter.

Besviken kommuninnevånare

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons