Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vinst för de anställda att cheferna försvinner

Ser i tidningen att Arboga kommuns socialchef slutar.

Kan bara tacka. Både vård- och omsorgschefen och socialchefen försvinner. En stor vinst för de anställda.

Hör med fasa hur de anställda blir behandlade. Man kräver förstadagsintyg, man förbjuder människor att vara hemma för vård av barn, vilket är olagligt och kan leda till stämning. Man placerar om folk efter eget tycke och kommer med usla förklaringar och väljer att ljuga för sina anställda.

Under de gångna åren har det kommit och gått ett antal verksamhetschefer inom vård och omsorg. En del riktigt bra men även en del riktigt dåliga, och just nu verkar det vara det sistnämnda på ett flertal platser.

Man måste vara rädd om personalen för utan sin personal har man ingenting!

Trots detta väljer man att kränka och behandla människor otroligt illa. Jag hoppas de chefer som placerar om sin personal och säger att det är för att det behövs kompetens där man blir placerad även talar om för personalen på plats att det är därför man får en ny medarbetare! Måste kännas som ett hån för de som jobbar. Man talar ju tydligt om att den befintliga personalstyrkan ej är kompetent på detta viset.

Sen undrar jag även över varför de anställda nekas kontakt med företagshälsovården? Trodde de var till för anställda i kommunen.

Nej, nu hoppas jag det kommer kompetent personal på de ledande positionerna inom vård och omsorg som ser hur illa personalen blir behandlad.

Nu får det vara nog!

En som lämnat det sjunkande skeppet, men som är orolig för vänner/kollegor

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel