Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vi välkomnar alla förslag till förbättring

Svar till ”Besviken”, Bbl/AT den 25 mars.

Först vill vi tacka för dina synpunkter. Vi välkomnar alla tankar och idéer som kan hjälpa IFK Arboga Hockey till att bli en så bra förening som möjligt. Tro det eller ej men det är faktiskt det som är vår största drivkraft.

Vi båda älskar sporten, det är därför vi väljer att lägga ner 30–40 timmar var i veckan på föreningen utan att få en enda krona betalt. Utöver tiden vi väljer att lägga på hockeyn jobbar vi båda heltid och försöker hinna umgås med våra respektive familjer. Om fler vill engagera sig ideellt i föreningen blir vi bara glada då vi vill att hockeyn ska finnas kvar i Arboga under många år framöver.

IFK Arboga Hockey har länge levt på sina goda kontakter i hockeysverige och har på så sätt kunnat knyta sig an bra och meriterade både tränare och spelare.

Den här säsongen föll vi på målsnöret i julas och missade allettan med ett måls marginal. I fortsättningsserien gick det inte riktigt som vi hade önskat. Vad det beror på är svårt att säga då många faktorer spelar in. Det vi vet är att vi valde att byta tränare för att få en förändring kring laget. Nackdelen är att såna förändringar kostar pengar och tyvärr har IFK Arboga Hockey redan en ansträngd ekonomi.

Om du eller någon annan har förslag på hur vi kan utveckla IFK Arboga Hockey på bästa möjliga sätt blir vi väldigt tacksamma om ni hör av er till oss.

Christoffer Norgren och Patrik Månsson

sportgruppen IFK Arboga Hockey

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel