Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Värre trafik om industrilinjens lokal säljs

I måndagens Arboga Tidning gick att läsa att kommunen jobbar på att eventuellt sälja före detta industriprogrammets lokaler vid Vasagymnasiet.

Då är det nog dags att vi närboende reagerar, kommunen gör i alla fall sken av att känna till problemet med trafiken till och från skolan. Vid en eventuell försäljning är det nog inte osannolikt att det blir någon typ av industri som etablerar sig i lokalerna, detta skulle innebära ytterligare trafik i området.

Vi boende har regerat på att kommunen helt har bortsett från boendemiljön när man har beslutat att bebygga grannkvarteret(Kastanjen) till Vasagymnasiet, får hoppas att man tänker till om någon försäljning blir av.

Byggandet av Kastanjen är överklagat av oss boende i närområdet beroende bland annat på negativ påverkan på boendemiljön. Samtliga överklaganden avseende detaljplan för Vasagymnasiet och Kastanjen finns nu hos Mark- och miljödomstolen för prövning, förhoppning att vi slipper den processen om man inte tänker till hos kommunen avseende boendemiljön vid en eventuell försäljning av lokaler vid Vasagymnasiet.

Boende Östra Ladubacksgatan/Norra Långgatan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel