Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Varför klaga på Kolsva handel?

Varför klaga på Kolsva Handel när det är den enda matbutiken vi har? Varför ska man ens lägga tid på att klaga på en matbutik? Lite barnsligt om man frågar mig.

Ja man får tycka och tänka vad man vill men kom igen nu. Om man känner att det är något som är fel kan man väl gå direkt till personen som ligger bakom det eller bara hålla det för sig själv. Eller så slutar man bara handla där så slipper man allt som tydligen bara blir fel på något konstigt vänster.

Har dom matlådor från ett företag som kontaktade dom om att dom satt i klistret så är det fel att hjälpa dom. Har dom blommor för ett bra pris så är det också fel även fast deras granne ska stänga ner inom kort. Om dom inte hade haft blommor hade ni säkert klagat på det också. Tänk om blomaffären är stängd och Kolsva Handel inte har några för att det var dåligt av dom? Vill du då lägga ner tid och pengar till bensin/buss på att åka till Köping och köpa lite blommor?

Blir bara så ledsen av att se all kritik Kolsva Handel får när dom verkligen gör sitt bästa för att få ett så bra utbud som möjligt. Och nu säger jag inte att det är fel att ge kritik men det är lite skillnad på kritik och klaga på allt någon gör. Det är även väldigt respektlöst att rikta sig mot en specifik person (i detta fall butikschefen) negativt på en ganska stor plattform. Bara för att någon är butikschef så betyder det inte att den personen tar åt sig av all kritik och alla klagomål.

Tack för mig!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel