Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Våra gamla har inget att säga till om

För många äldre är hemtjänsten en enorm tillgång för att klara vardagen och kunna bo hemma. Många känner osäkerhet för att ha personal hemma hos sig. Därför är det viktigt att man ska känna sig trygg med personalen att få hjälp av så få personal i så stor utsträckning som möjligt.Bestämda tider för till exempel frukost, lunch, dusch, städning med mera.

Som det är idag kan man få frukost klockan 10 och lunch klockan 11, kvällsmat mellan 15:30 och 16:00. Dusch ibland på förmiddagen och ibland på eftermiddagen.

Våra gamla har inget att säga till om, det är huvudplaneraren och chefen som bestämmer. Vart tog värdegrunden vägen?

Det behövs bättre och tryggare bemanning som får personalen att trivas och vilja arbeta kvar som inte leder till stress och sjukskrivning. En givande arbetsmiljö som går att förena med livet i övrigt. Omorganisationen har stått still över 1 år med en tom lägenhet som kostar pengar. Vad gör våra 4 kommunalråd? Hela Köping är ett kaos.

Utbränd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel