Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Våga säg sanningen om varför ungdomscoacherna slopas i Arboga

Läser Bbl/AT en artikel om ungdomscoacherna. Blir både ledsen och arg när Anders Röhfors vårt kommunalråd och Rickard Fallkvist 1:e vice ordf i barn- och utbildningsnämnden, BUN, påstår att ”tjänsten inte har gett önskad effekt”.

Det är ett lögnaktigt påstående.

Ingen uppföljning på ungdomscoachernas arbete har gjort. Frågan ställdes, både i BUN:s arbetsutskott och på BUN:s sammanträde 11 september. Svaret var båda gångerna: Det finns ingen uppföljning. Det finns en konsekvensanalys från ungdomsfullmäktige som däremot motsäger era påståenden.

Jag blir ledsen för våra medarbetares skull som får läsa att ungdomscoacherna togs bort på grund av att inte önskad effekt uppnåddes.

Jag blir arg för att Anders och Rickard inte berättar sanningen. Ungdomscoacherna togs bort för att, du, Anders Röhfors tillsammans med övriga i P7 beslutat att BUN ska spara 42 miljoner kronor under fem år, det vill säga åtta miljoner kronor varje år.

Våga stå för era beslut och skyll inte på medarbetarna!

Ingrid Noord Silversten, Socialdemokraterna

2:e vice ordförande i BUN

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel