Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vad ska innebandyn med en hall som tar 1200 till?

Nu har man läst i några dagar om detta med nya idrottshallen...

Jag tycker att det ska vara parkettgolv. Varför? Jo, för det är alltid fullt hus när det är basket, och det blir alltid massor med personer som blir utan biljetter.

Det är en självklarhet för basketen skulle utan problem fylla nya hallen varje match.

Innebandy drar inte mycket publik och dom kan spela i KB-hallen, man kan alltid plocka bort trägolvet. Det är ju inte något enormt projekt att göra det.

Sen är Köping Basket en väldigt bra förening med många eldsjälar som alltid hjälper till gratis.

Basketen är en idrott som utövas i hela världen, medan innebandyn spelas i väldigt få länder med endast Sverige och Finland som stora nationer.

Samt säg att Köping Stars tar sig till SM-final och till och med vinner guld, detta innebär Europaspel nästa säsong. Vi måste ha en hall som håller högre standard, så tänk efter när ni tar beslut!

Dessutom så har bandyn aldrig mer än 125 personer i snitt och detta är snittet på 6 hemmamatcher från Allsvenskans hemsida vad ska man med en hall som tar 1 200 personer till då?

Snälla Köpings kommun tänk efter! Tänk på att vi har basketgymnasiet också och med bättre hall så kan mer talanger utvecklas, samt att innebandyn även spelar i Arboga och Köping.

Basketfan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel