Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vad händer med skolmaten i Köping?

Jag har jobbat i många år på Scheeleskolan, och vi har haft riktigt bra mat. Men för något år sedan märktes en förändring (läs försämring), som man hoppades var tillfällig. Men sedan cirka 1 1/2 månad tillbaka har maten varit bedrövlig.

Det signaleras hela tiden från olika håll hur lite/fel våra barn och ungdomar äter. Och nu ser vi hur våra elever knappt hänger ihop på eftermiddagen för att dom inte har ätit ordentligt. Då spelar det ingen roll hur bra undervisningen är för barnen/ungdomarna orkar inte ta in den.

En annan aspekt  är ju att man som personal inte har lust att betala för den maten som serveras.Istället tar man med egen mat eller äter ute om man hinner. Det innebär färre vuxna i matsalen, och följaktligen mera stök. Det måste serveras mat som gör att vi orkar med arbetsdagen!

Hungrig och irriterad lärare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel