Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vad händer med kiosken i Kungsör?

Kiosken vid torget i Kungsör, av vissa kallad Pressbyrån, har varit stängd i flera veckor. Kungsörs kommun äger kiosken, sägs det. Många är vi kungsörare som undrar hur länge den ska vara stängd. Det sägs på byn att kiosken stängdes eftersom det fanns många obetalda räkningar. Kommunen har uthyrningskontrakt med den som driver kiosken, sägs det. Man undrar ju om kommunen tar upplysning på den/de som vill hyra kiosken. Fanns det förutsättningar för nya kioskarrendatorn att driva den? Hade den förra kioskarrendatorn gjort rätt för sig innan han stack?

Kommunen måste väl ha inskrivet i hyreskontrakten att om något går snett så bryts kontraktet. Det är vanligt i alla affärsuppgörelser, så vitt jag vet.                                          

Det går så mycket rykten så det är på tiden att kommunen talar om för Kungsörsborna vad som ska hända med torgkiosken. Öppnas den? Någon mer pizzeria behöver vi inte.

Undrande kungsörare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel