Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Tröttsamt med allt gasande i stan

Vid rondellen på Sveavägen vid Coop så är det ett jäkla åkande på ungdomar, epatraktorer och de som precis tagit sitt körkort antar jag. De är som allra värst på vintern när snön kommer. Då ska det börnas, sladdas och varvas, helst med ett dåligt/trasigt avgasrör så det låter en massa för det är ju coolt, gärna efter midnatt!

Varför tillåter kommunen detta? Varför kunde kommunen utan problem stänga ner Ica maxiparkeringen för många år sedan när det var stökigt där för att folk ”lekte” där med bilarna, när det ligger en bit från bostadshus, men inte bry sig ett skit när det är vid netto där folk bor typ 20 meter där ifrån?

Gör nåt för att lösa detta, även om det bara är att polisen rör sig mer i området! Och föräldrar kanske kan tala om för sina barn hur mycket de stör, för jag tror inte dessa ungdomar skulle uppskatta om en annan stod på deras uppfart och varvade i flera timmar, tror nog att de skulle va rätt irriterade till slut!

Någon som lessnat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel