Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Trasiga bänkar och stinkande klägg

Nedanför Strandgården i Arboga finns en fin träningsanläggning, som kom till från ett medborgarförslag. Inte mycket använd, men fin. Kostade säkert ett par hundra tusen att anlägga.

Nedanför träningsanläggningen finns en fin brygga, där fiskeintresserade försöker fånga sina gösar, gäddor och abborrar på vår och sommar. Utmed bryggan, så har det iordningställts bänkar för att slå sig ner och se dessa fiskeintresserade få sin fångst, och njuta av livet utmed ån.

Dessa bänkar är nu i så dåligt skick att det är ett äventyr att sätta sig på dem. Bänkarna är på väg att ramla omkull. Det som håller fast dem i marken ( skulle hålla fast dem i marken ) är på väg att haverera. Tacksam om Arboga kommun kunde skicka dit sina tekniker och med verktyg dra fast bänkarna, så att man inte behöver vara rädd om liv och hälsa när man slår sig ner för en stunds vila.

På bryggorna nedanför, mot ån, har gässen intagit sin plats. Dessa gör sina behov på bryggorna som är så fulla med klägg att det är ett äventyr att passera där. Ser inte trevligt ut. Luktar inte gott.

Vore det inte ett tillfälle att när Arboga kommuns tekniker justerar bänkarna, att samtidigt spola av och rengöra bryggan från gässens klägg? Så fint det skulle bli då. En tanke som kanske skulle kunna förverkligas innan sommaren tar slut. Tänk vad fint Arboga kunde vara på sommaren om små små åtgärder gjordes.

Raymond Hahne, Arboga

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel