Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Sverige är ett land i förfall

Står allt väl till i Sverige 2019?

En närgången fråga till dig som läser den här skrivelsen: Är du en tillgång eller ett problem för vårt land? Vad blev det av dig? Har du levt upp till föräldrarnas intention om dig?

Vi behöver bara följa med i nyhetsrapporteringen för att förstå att läget i vårt fosterland är mycket allvarligt. Listan på kriminalitet, laglöshet på många områden, omoral, total avsaknad av rättsbegrepp präglar speciellt yngre män

Vad är det som sker inför öppen ridå? Föra att ha fullkontroll på narkotikahandeln och själv kamma hem hela vinsten så dar man sig inte för att använda skjutvapen, sprängämnen, anlägga eldsvådor med mera - allt för att skrämma till tystnad och man struntar blankt i hur många som dör. Bombtruppen har gjort 98 utryckningar hittills i år. 30 utryckningar under 2 månader visar omfattningen.

Sprängningar, bedrägerier mot dementa personer och bilkörning med alkohol och droger. Ungdomar rånas av jämnåriga under förnedrande former och kvinnor är rädda för att bli våldtagna och kan inte röra sig fritt.

Våra fängelser är överfulla. Det höjs röster om fler poliser, men de kan inte hinna med all brottslighet. Sätt in civilklädda militärer som har fullmakt att utföra oanmälda besök! Börja hos unga män i storstäderna. Säkert skulle man kunna beslagta vapen och sprängämnen.

Det får inte finnas vattentäta skott mellan polisen och militärmakten. Ta lärdom av hur man gör i andra länder.

Varför ser det ut som det gör i Sverige i dag? Jag anser att det är alltför många föräldrar som inte fungerar som föräldrar. Får man lära sig som barn att bli skötsamma medborgare, att älska sin nästa som man älskar sig själv, följa lagar och förordningar då blir man ingen gangster som befolkar våra fängelser.

Förändringen måste börja på insidan av oss människor.Vi har fått normer att leva efter och det är de tio budorden som vi fått av Gud att leva efter. Det är inte de verkligt troende, de som tar kristendomen på allvar och lever efter vad bibeln lär, som sitter i fängelse.

En genomgripande folkväckelse är räddningen för Sverige, ett andligt uppvaknande har räddat vårt land förr och det kan ske igen.

Jag saknar en röst i tiden som säger: "Nu får det vara nog, nu är måttet rågat".

Sverige är ett alldeles för bra land för att sjunka ner i dyn och förfalla i brottslighet och omoral.

Evert Persson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel