Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Spara inte på barnen

Barn har olika behov, så är det och det är inget konstigt med det.

Hur tänker ni politiker som beslutar att spara på barnens hjälp i skolan, exempelvis talpedagogerna som det debatterats om?

Under kommunens hemsida ”Trygghet i skolan” läser jag ”I förskola och skola i Arboga kommun arbetar vi tillsammans för att främja barn och elevers lika rättigheter”.

Just så står det, ”barn och elevers lika rättigheter”.

Det vore intressant att veta hur ni räknat ut besparingen. Om barnet ska få hjälpen inom landstinget så behöver en förälder ta ledigt från arbetet och åka med barnet som går i sin tur går miste om lektionstid.

Avslutningsvis, tror ni att talpedagogerna som utbildat sig till yrket vill stanna i skolan för att få andra arbetsuppgifter? Det tror inte jag. De sticker!

Jag tycker synd om alla l drabbade barn och deras familjer. Det måste finnas andra sätt att spara pengar på än barnens utveckling. Barnen får det inte sparas på!

Tänk om och gör rätt!

Mormor Lena

Läs också: Alla barn har självklart rätt till stöd

Läs också: Insändare: Info om talpedagoger stämmer inte

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel