Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Sluta smälla, snälla!

Så var det dags för raketer och smällare i centrala Köping.

Om jag inte tar fel så rör en del av miljödebatten frågor kring utsläpp och även höga ljud i vardagen. Det är ofta många som har åsikter då det ryker och det smäller, men hur ser vi på raketer den sista april?

Jag bor i centrum, cirka 25 meter från platsen där raketerna avfyrades ikväll (30/4), det var inte så trevligt kan jag säga. Enorma smällar och mycket rök, var tvungen att stänga alla fönster när man i munnen kände en obehaglig smak. I fastigheten där jag bor så är medelåldern över 80 år och jag vet inte i skrivande stund vad de äldsta tyckte om det hela, kanske hör de lite illa och då gratulerar jag dem.

Nu kommer sannolikt någon att skriva att man får tåla en del om man bor i stan, kanske det. Men jag tror inte de som bor runt om i villaområdena skulle uppskatta det oljud och den rök som vi i centrum upplevde ikväll.

Ibland är miljön viktig, men hur var det ikväll?

J Håbe

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel