Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Sluta använd Nytorget som er egen toalett

Denna insändare vänder sig framförallt till er som under vår och sommarmånaderna använder sofforna på Nytorget i Arboga som sitt eget vardagsrum. Snälla ni, kan vi inte få en sommar utan att Nytorget från morgon till sen eftermiddag ockuperas av er? Var sedan vänliga att använda de offentliga toaletter som finns i Arboga. Buskarna runt Apoteket och Willys är inte några offentliga toaletter. Det stinker urin där så man kan knappt gå förbi när solen ligger på.

Det hör till vanlig hyfs att uträtta sina behov på avsedd plats. Likadant vad det beträffar intaget av alkoholhaltiga drycker och andra droger. Nytorget är ingen lämplig plats för detta. Med er medverkan på Nytorget så får inte Arboga en speciellt bra bild hos de som kommer för att besöka vår fina sommarstad.

Nytorget och dess bänkar är avsedda för en stunds rekreation och avkoppling. Det får man knappast när sofforna är ockuperade av de som använder dem och Nytorget som sitt eget vardagsrum och toalett.

Sommarfint

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel