Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Privat företag blockerar allmänhetens utegym

Lördagen 25/4 vid tiotiden så tänkte jag som jag brukar på helgen att ta en löprunda i motionsspåret på norr i Arboga.

När jag kom dit så möttes jag av fladdrande flaggor som det stod Puls & Träning på. På bilden här ovan ses hur Puls & Träning brett ut sig över hela området där utegymmet är och dessutom har dom lagt ut mattor på spåret där vi vanliga motionärer ska springa. Det fanns en meter till godo att springa bakom hälarna på dom cirka 20 som höll till där.

Så här får det väl ändå inte gå till att en organiserad träning tar upp hela platsen där allmänheten ska vara och träna?  

Jag vet att glada motionärer gick därifrån för att man trodde att Puls & Träning hade abonnerat området men så är det väl inte. Kommunen kan ju ta ut en summa av Puls & Träning för att dom är där och inte några andra kunde träna då. För att vara med dom och träna så kostar det pengar fast dom håller till på allmänplats?

Jag vill att både ansvarig på kommunen och gärna Puls & Träning ger sin syn på det här!

En som klarar att träna på egen hand.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel