Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Pinsamt hur ni beter er

Jag vill veta exakt hur politikerna räknar. När kommer Arboga tjäna på att lägga ned en fungerande skola?

De barn som går i Medåkers skola, de ska fortfarande gå i en skola, de som jobbar där, de ska fortsätta undervisa, allt som finns i Medåkers skola ska fortsätta finnas, men inne i Arboga. Vad exakt är det man sparar på att flytta allt in till en skola i Arboga? Om det ska byggas en ny skola för att kunna få plats med elever och lärare från Medåker så kostar ju det pengar. Alltså spar man inte ett öre på att lägga ned en fungerande skola. Politikerna ser inte längre än näsan räcker.

Det som även är aktuellt är ju att förebygga barn och ungdomars psykiska hälsa och det ska var mindre barngrupper. Men då tänker Arbogas politiker tvärtom. Allt som ska finnas i Arboga, det gör vi jättestort. Det byggs ett stort äldreboende, en stor förskola och nu planeras även en stor skola. Varför lyssnar inte politkerna på Arbogas skattebetalare? Det är våra pengar, det är inte endast ni politiker som är folkvalda som får göra som ni vill med de pengar som ska användas på bästa sätt.

Det kanske vore en idé att bygga ett jättestort hus till alla nämnder i Arboga istället, för de är utspridda över hela Arboga. Så jobbar ni alla politiker och tjänstemän i samma jättestora hus. Är det något ni skulle se fram emot? Nä, pinsamt är det hur ni beter er. Skämmes!!

Skattebetalare

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel