Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Parkeringskaos i Köping

Av någon anledning har Köpings kommun fått storhetsvansinne. På alla parkeringar i anslutning till centrum, utöver stora parkeringen och Hökartorget, behövs P-skiva och man får endast stå där i två timmar.

Två timmar. Hur har dom tänkt att man ska hinna strosa runt i butiker, ta en lunch och sedan avsluta centrumbesöket med att handla det sista på Hemköp under TVÅ timmar?

Ett annat bra exempel är området kring Mariebergsgatan, Odensvivägen och Torsgatan. Arbetar man på någon av de större industrierna i staden och slutar 23:00, vilket väldigt många gör, så får man åka runt länge och leta efter en ledig parkeringsplats. Till slut kanske man tröttnar, parkerar bilen där den inte får stå och chansar på att man inte får parkeringsböter, men det kanske är det Köpings kommun vill? Tjäna lite extra pengar.

Parkeringsletare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel