Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: När får det vara nog med störande musik?

Nu har jag bott i Köping över tre år ju närmare sommaren kommer desto mer störs jag av bilar med hög musik spelandes i tid och otid. När ska detta få ett slut?

Dessa fordon envisas med att köra runt i bostadsområden alltifrån tio på kvällen till tidig morgon och vad är poängen? Det stör folk som försöker sova, folk som har småbarn eller jobb att gå upp till på morgonen. Om man så gärna vill åka bil och lyssna på musik finns det flera landsvägar som man kan köra på och där  blir ingen störd av musiken.

De som kör bilarna förstår antagligen redan att dom stör och det gör säkert att dom finner det hela extra roande men NÄR har vi andra fått nog? Och när orkar samhället, kommunen och polisen engagera sig i detta? Det är ett kollektivt problem som återkommer varenda dag sommar ut och sommar in i Köping! Jag har fått nog men när har resten av stan fått nog?

Sömnlös medborgare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel