Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Mycket bra beslut om Karlbergshallen

Jag vill sända en eloge till styrande politiker i Köpings kommun som har fattat det kloka beslutet att bygga om det gamla badhuset i Köping till idrottshall.      

Det var med glädje som jag och flera kollegor till mig, i måndags, kunde läsa i Bärgslagsbladet om den positiva nyheten kring Karlbergsbadets framtid. Det lysande beslutet att förvandla badet till idrottshall kommer att underlätta mycket för både Karlbergsskolan och S:t Olovsskolan.

Om beslutet nu förhoppningsvis går att genomföra kommer det framför allt bli enklare att skapa bra scheman för eleverna. Det är inte sällan som både ”Kabbes” och ”Sanktas” schemaläggare lagt sina pannor i djupa veck i kampen att undvika krockar i de befintliga ”gympasalarna”.        

Köping får, om allt går som det är tänkt, ett ”Cigarrlådan de luxe” med två lokaler för idrott i Karlbergsområdet. Detta gynnar inte bara skolan utan det ger också det fantastiska föreningslivet i staden en välförtjänt boost av positiv energi. Bra förutsättningar för skolan och föreningslivet är lika med rätt medicin att skapa en ljus framtid för Köping.      

Det har synts många negativa synpunkter, kring Köpings politiker, i detta forum för fria åsikter den senaste tiden så jag tycker det är viktigt att lyfta när beslut har blivit bra. Det är många med mig som har följt och funderat runt frågan om Karlbergsbadets framtid. Jag vet att de står bakom denna eloge till dem som har fattat detta kloka beslut.

Erik Magnusson

Lärare Karlbergsskolan, Köping

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel