Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Märkligt med indragna bussar

Märklig prioritering från Regionen vad gäller indragna busslinjer! Har full förståelse att lågt utnyttjande av dessa linjer får konsekvenser, men allt pekar på att denna sommar kommer vi att semestra mer än någonsin på hemmaplan, redan nu fylls campingplatserna runt om i landet av ”hemmasemestrare”.

Att då lägga ner den linje som trafikerar Herrfallet/Hällarna, där campingplatserna i Arboga är lokaliserade, ser jag som en dålig prioritering! Varför inte vänta till efter sommaren för att se om någon förändring skett i förhållande till tidigare år? Slutsatsen som Regionen gör bygger på statistik som inte är känd, då vi tidigare inte har haft den pandemi som nu råder och påverkar våra beslut och prioriteringar i livet. Om vi nu följer alla rekommendationer, genom fysiskt avstånd och frisk luft, måste också myndigheterna vara oss behjälpliga att skapa förutsättningar för att göra detta möjligt! Om dessutom bussen inte är överfull av passagerare håller vi fysiskt avstånd även i kollektivtrafiken, vilket inte är alla förunnat.

Christina Johansson (husvagnsägare)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel