Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Lyssna på Arbogaborna och behåll makten

P7, folkvalda politiker i Arboga kommun. Tankevurpor är ju något som alla drabbas av emellanåt, jag själv drabbades tydligen av en då jag vid det senaste valet var med och röstade fram P7 att styra Arboga kommun.

Jag trodde att er ambition var att göra något riktigt bra för kommunen och då hela kommunen, inte bara stadskärnan. Men ack vad fel jag hade.

Nu är det ju många före oss, som gjort tankevurpor och andra tokiga saker och som på ett eller annat sätt ändrat uppfattning. Man kan som Jan O Karlsson "göra en pudel" eller som vår konung, vända blad och gå vidare. Man kan också rakryggad helt enkelt erkänna att det här blev galet, vi backar, gör om och gör rätt. Och vad är det då jag syftar på? Jo självklart nedläggningen av Medåkers skola. Med i princip hela Arbogas befolkning emot er, kanske ni inser att det här kanske inte var en så bra tanke.

När ni klivit av er period som Arbogas styrande politiker, kan ni ju kanske tänka på två olika sätt tillbaka på er tid. Ni kan ju tänka: ”Vi hann iallafall lägga ner Medåkers skola”. Eller så kan ni tänka: ”Vad skönt att vi lyssnade på Arbogaborna och ändrade oss så att skolan fick vara kvar”. Vilket tror ni känns bäst? Väljer ni det sistnämnda kanske ni rent av får styra några år till, vad vet jag?

Anna-Carin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel