Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Lägga ner isbanan vore kortsiktigt av Köpings politiker

 
Striden om bandyplanen på Krillan
Visa alla artiklar

Köpings befolkning stödjer KIS-Bandy om konstisbanan!

Det vore helt idiotiskt att lägga ner ner den, och ställa både ungdomar och vuxna utan den fina möjligheten till både sport för de intresserade och rekreation och friluftsliv för familjer och äldre. Mycket kortsiktigt tänkt av Köpings politiker, då KIS alltid varit en plantskola för duktiga bandyspelare på elitnivå!

Jag tycker att Köpings politiker skall ta en titt vad som hände i Lesjöfors när den konstisbanan lades ner, och den anrika bandyklubben Lesjöfors raderades ut från bandykartan, efter att ha funnits med sedan 1924 och spelat elitseriebandy i ca 21 säsonger! Skall samma öde hända Köpings anrika bandyklubb, på grund av en samling politiker som inte förstår nyttan och vikten av att kunna engagera ungdomar på sin fritid med duktiga ideellt arbetande ledare och tränare?

Nej, Köpings politiker, det är dags att tänka om och tänka rätt för våra ungdomars skull, trots att inte intresset skridskoåkning och bandy intresserar er ett dugg. 

Jimmy Hansson 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel