Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Krävs medborgargarde mot buset i KAK?

Man läser om anlagda bränder i Arboga och i något(några) fall har man sett 3-4 unga personer springa därifrån. Dessa skitungar borde få känna på de drabbades vrede.

Tyvärr är det väl så om man lyckas hitta dem  så de får samhällstjänst eller annat milt straff om de är unga nog. I Kungsör roar sig någon/några i Kung Karls skola med att utlösa brandlarm och då rycker brandmännen ut och eleverna måste gå ut från byggnaden. De snorungar som någon gång, ibland några gånger, i månaden saboterar undervisningen  måste bort från skolan. Fler vaktmästare, anställda eller frivilliga(t ex pensionärer), skulle kunna lösa många problem i skolorna.

Köping har också problem sönderslagna fönster på skolor och dagis. Det finns många fler exempel på skadegörelse,  t ex bilbränder, sönderskurna däck, krossade billyktor.  Det är nog dags att bilda medborgargarden eftersom poliserna är för få och därför inte hinner med att vara ute i områdena tillräckligt ofta.

Trött på buset

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel