Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Köpings kommunledning kastar sten i glashus

Det är en smula ironiskt att läsa Elizabeth Salomonsson. kommentarer angående Vafab:s hämningstaxa. Hon säger att "Det känns som att de inte lyssnar på oss alls." När man tittar i det nya förslaget så visar det sig att det på punkt efter punkt väljer att strunta i kommunernas svar. Vafabs förslag är orimligt tycker KAK-kommunerna.

"Vi tycker inte att det är okej när det kommer tillbaka med ett förslag där de i stort sett inte lyssnat till någon enda del av kritiken från kommunens sida", Säger Elisabeth S.

Det här är exakt likadant som kommunstyrelsen med Elizabeth S. i spetsen har agerat mot invånarna på Norr Mälarstrand när det gäller VA-frågan.

Man har inte lyssnat, inte heller fört någon dialog och totalt struntat i alla fakta som expertis har redovisat angående Norr Mälarstrand.

Vi tycker att kommunens plan är fullständigt orimlig när det gäller VA planen för Norr Mälarstrand.

Nu ska jag inte såga hela kommunstyrelsen. Flera partier och ledamöter har insett det vanvettiga i detta beslut och är för ett omtag för att stoppa detta vansinne.

Det som är orimligt och inte okej i ena fallet är tydligen helt okej när det gäller vad som ligger i kommunens intresse.

Det är tragiskt.

Peter Löfblad

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel