Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kabbe brann – den här gången var det nära

Återigen har det skett. Ett av mina barn ringde och sa att det brann på Karlbergsskolan.

”Jag klarade mig, men denna gång var det nära. Vi skulle utrymma och gick åt ena hållet i korridåren men möttes av en rökpelare. Vi fick vända och ta oss ut åt det andra”, berättade mitt barn.

Jag har själv tappat räkningen på hur många gånger det varit bränder på Karlbergsskolan för mina barn. Men jag vill påminna de beslutande politikerna i kommunen, och skolledningen om mitt medborgarförslag som jag lade för några år sedan, gällande övervakningskameror. Redan då var det mer regel än undantag med ett antal bränder per termin. ”Vi ska prata med barnen så kommer det att lösa sig” har varit svaret hittills.

När kommer kamerorna upp? När ska elever och lärare få arbeta i en trygg miljö? När ska föräldrar slippa oroas över att bränderna bara tas med lättja. Snälla politiker och skolledning, när ska ni vakna upp?

Lars Forsling

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel