Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag känner mig mobbad utan smartmobil

Vi är en stor grupp som tillhör 65+ som inte är bekväma med varken dator eller Bank ID, hur har Region Västmanland tänkt egentligen?

Jag har försökt i 14 dagar att ringa 021-4818700 flera gånger om dagen för att boka tid för vaccin mot covid-19 men får till svar av en telefonist att det är fullt och att jag ska gå in på 1177.se och boka där annars jag ska ringa på måndag??? Hur ska jag komma in där när jag inte är van vid datorer och inte har någon e-legitimation???

Jag har mobil men det är ingen s.k smartmobil som kan innehålla Bank ID, så därför finns det inget annat val för mej än att försöka komma fram på telefon. Jag är 66 år och egentligen redan skulle fått sprutan för länge sen.

Tydligen är det svårt att boka även på 1177.se enligt insändaren den 30/4-21. Håller med om att dom kunde ha föreslagit en tid på brevkortet som kom med posten. Då skulle mycket löst sig...

Man känner sig minst sagt mobbad

/Stig 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel